Áraink

Áraink a választott szobától, a vendégek számától, a szezontól, időszaktól, a hét napjaitól és egyéb tényezőktől függően vátoznak. Kérjük, használja online foglalási rendszerünket, ami minden esetben az adott napokra érvényes árat jelzi.

FOGLALÁSI IDŐSZAK

Legrövidebb foglalási időszak hétvégeken 2 éjszaka, azonban a nyári szezonban június közepétől szeptember közepéig, a hosszú hétvégéken és a kiemelt időszakokban ennél hosszabb is lehet. Online foglalási rendszerünk minden esetben az adott időszakra érvényes minimum éjszakák számát mutatja.

IFA

300 F/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő a szoba árán felül minden 18 évét betöltött magyar állampolgár számára.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

ELŐLEG
A foglalás véglegesítéséhez előleget kérünk, melynek összege a szállásköltség és rendelt szolgáltatások együttes összegének 50 %-a.
Az előleget rendezheti banki utalással az Inex-Trade Kft. RAIFFEISEN BANK ZRT (HU26) 12092309-01768366-00300000 számú számlájára, 3 munkanapon belül. Hivatkozásként írja be a foglalási számot.

SZÉP kártyával minden esetben a kibocsátó bank útmutatója alapján fizethet előleget. Az elfogadóhely neve: Kosbor Panzió, Az előlegfizetési bizonylatot küldje el nekünk.
Ha a foglaláshoz bankkártya adatot is megadott, az előleget a megadott kártyára terheljük.

VÉGSZÁMLA
A fennmaradó összeget, fogyasztásokat távozáskor kérjük rendezni.
Elfogadott fizetési módok:

  • bankkártya (Mastercard, Visa, Visa Electron)
  • SZÉP kártya (OTP, KH, MKB szállás, vendéglátás, szabadidő zsebek)
  • készpénz (HUF és EURO)

ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

Érkezés 16 – 21 óra között
Távozás 8 – 10 óra között
Késői érkezés: kérjük, értesítsen bennünket, ha este 9 óra után fog megérkezni.
Korai érkezés és késői távozás: a járványhelyzet miatt bevezetett takarítási és fertőtlenítési rend nem teszi lehetővé, hogy a szobákat korábban el tudják foglalni, vagy tovább maradjanak. Amennyiben a szobában nincs aznapi távozó/érkező vendégünk, 10-50 % felár ellenében tudjuk fogadni korán érkező vagy későb távozó vendégeinket. Kérjük, mindenképpen egyeztessen velünk érkezés/távozás előtt.

CSOPORTOS FOGLALÁS

Csoportos foglalás esetén a Kosbor Panzió kizárólag a foglalást adó személlyel áll kapcsolatban és jogviszonyban. Más személyektől kéréseket, utasításokat, lemondást, kifizetést nem tudunk fogadni.
Az előleget egy összegben kérjük utalni. A csoport által rendelt szolgáltatásokat egyetlen számlán számoljuk el. A teljes foglalás szétbontása több, különböző magánszemély vagy cég nevére, különböző fizetési módokra nem lehetséges. Ezzel kapcsolatos utólagos kéréseket nem tudjuk elfogadni.

INGYENES LEMONDÁS

Legkésőbb 15 nappal az érkezés előtt kötbér felszámolása nélkül lemondhatja a foglalását. A kapott előleget visszautaljuk vagy utalványt állítunk ki az összegről.

LEMONDÁSI DÍJ

Az érkezéstől számított 14 napos határidőn belül történő lemondás esetén a teljes foglalási érték 50 %-ának megfelelő lemondási díjat számítunk fel.

NO SHOW

Amennyiben a foglalt szobát és szolgáltatásokat nem mondja le, de nem veszi azt igénybe (=no show) a foglalási díj 100 %-ának megfelelő kötbért terhelünk a foglalóra.

COVID 19

A COVID járvánnyal kapcsolatos aktuális lemondási feltételeinket itt olvashatja:

Járványügyi intézkedések

HÁZI KEDVENCEK

A Kosbor kutyabarát szálloda, ahol azonban a béke, csend és nyugalom elsőrendű szempont. Egy időben csak korlátozott számú kutyát fogadunk. Feltétlenül egyeztessen velünk előre, ha kutyáját is szeretné magával hozni, hogy időben elő tudjuk jegyezni. Az ennek elmulasztásából fakadó minden következményt a vendég köteles viselni.
A mai tudományos tények és ismeretek szerint a kutyák és macskák nem terjesztik aktív módon a koronavírust, ezért mi – amíg ellenkező bizonyítékot nem kapunk – változatlanul szívesen látjuk Önöket kutyájukkal együtt. Ugyanakkor az a kérésünk, hogy a kutyust ne engedjék közel a többi vendéghez és a vendégeket is kérjék meg a távolságtartásra.
Kutyákkal érkező vendégeink szobájába ezüstszálas minőségi kutyafekvőhelyet, egy etető és egy itató tálat, lebomló műanyag kakis zacskót szoktunk bekészíteni. A háziállat-felár napi 4 500 HUF
Csak jól nevelt, nem ugatós, behívható, más kutyákkal és emberekkel szemben nem domináns, agressziómentes kutyákat fogadunk. Kutyája vállalhatatlan viselkedése, bármilyen, a kutya által okozott baleset, sérülés, egyéb probléma esetén azonnali távozásra szólítjuk fel Önt, a károkozás és a fennmaradó költségek kifizetésétől ilyen esetben nem tudunk eltekinteni.
A kutya viselkedéséért a teljeskörű felelősség a gazdát terheli.

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

Általános szolgáltatási feltételeinket ide kattintva érheti el.

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája