KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ

Mit tesz a Kosbor Panzió a koronavírus-járvány kapcsán? 

Kosbor a koronavírus idején

Kedves Vendégeink!

A Kosbor Panzió az első pillanattól kezdve mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeink, dolgozóink és a környezetünk egyformán biztonságban legyen.  Követtük a szakmai ajánlásokat és a kormányzati előírásokat, így dolgozóink egészségesen és biztonságban vészelték át a járvány eddigi hullámait. Időközben megszülettek a védőoltások is, így biztonságunk még nagyobb, mint egy éve, dolgozóink elsöprő többsége védett a koronavírus ellen. Ezért mi egész évben nyitva tartunk és fogadjuk kedves vendégeinket.

Mi nagy távolságra vagyunk a tömegtől, családias kis panziónk az erdő szélén helyezkedik el. A Kosbor Panzióban telt ház esetén is nagyon kevés, egy időben legfeljebb 20 – 25 vendég tartózkodik, mindössze 10 szobában és lakosztályban.
Az étkezéseket szükség esetén turnusokra tudjuk szervezni, több helyszínen is tudunk tálalni, a lakosztályokban és egyes szobákban a szobaszerviz szolgáltatás is elérhető. Ha nem szeretne, nincs szükség arra, hogy ismeretlenekkel kelljen ülnie huzamosabb ideig egy zárt helyiségben.

Mint mindig, most is maximális tisztasággal várjuk vendégeinket:

  • szobáinkban a szappan mellett a kézfertőtlenítő is alapfelszereltség lett
  • az ágyneműink frissek, ropogósak, fertőtlenítettek
  • a szobákat, folyosókat gőzzel takarítjuk, amely nemcsak a környezetet védi, de egyben fertőtlenít is
  • a közös helyiségekben a felületeket, kilincseket,  naponta többször fertőtlenítjük

lemondási feltételek COVID JÁRVÁNY ALATT

Mivel a védettség 2021-től bárki számára elérhető, nem készülünk teljes kötbér-mentességgel a járvány újabb hullámára. Lehetőség van azonban arra, hogy 72 órás ingyenes lemondási opcióval foglaljon – ebben az esetben az előleget visszautaljuk, ha legkésőbb érkezés előtt 72 órával lemondja foglalását.

Mivel az elmúlt időszakban több tízmilliós nagyságrendű anyagi áldozatot hoztunk a COVID oltárán, sajnos nem tudjuk a COVID miatti lemondások teljes anyagi veszteségét egyedül viselni.  Ezért az általános lemondási feltételek közös teherviselése érvényes minden más foglalásra, kivéve a 72 órás opciós foglalásokat.

 

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája