KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ

Mit tesz a Kosbor Panzió a koronavírus-járvány kapcsán? Kivételes lemondási feltételek. 

Kosbor a koronavírus idején

Kedves Vendégeink!

A jelenlegi embert és gazdaságot próbáló helyzetben mindenkinek, így a Kosbor Panziónak is mindent meg kell tennie a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése ellen. Ennek érdekében különleges intézkedéseket vezettünk be, a MSZÉSZ legfrissebb ajánlásainak megfelelően. Ugyanakkor egyelőre úgy döntöttünk, hogy továbbra is nyitva tartunk és fogadjuk kedves vendégeinket.

Mi nagy távolságra vagyunk a tömegtől, családias kis panziónk az erdő szélén helyezkedik el. A Kosbor Panzióban telt ház esetén is nagyon kevés, egy időben legfeljebb 20 – 25 vendég tartózkodik, mindössze 10 szobában és lakosztályban.
Az étkezéseket több, akár 3-4 helyszínre és a szabadba is ki tudjuk helyezni, így nincs szükség arra,hogy ismeretlenekkel együtt kelljen ülnie egy zárt helyiségben. Ha Önnek úgy tetszik, a szobájában szolgáljuk fel a reggelit, a napközbeni étkezéseket, de akár a vacsorát is.

Mint mindig, most is maximális tisztasággal várjuk vendégeinket:

  • szobáinkban a kézfertőtlenítő is alapfelszereltség lett
  • az ágyneműink frissek, ropogósak, fertőtlenítettek
  • a szobákat, folyosókat gőzzel takarítjuk, amely nemcsak a környezetet védi, de egyben fertőtlenít is
  • az összes eszközt, bútorokat, kilincseket, stb naponta többször fertőtlenítjük
  • kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink egészségére és a megelőzéssel kapcsolatos ajánlásokra

Ha mégis inkább otthon maradna, szívesen áthelyezzük foglalását egy későbbi időpontra vagy átváltjuk bármikor felhasználható ajándékutalványra.

Kivételes lemondási feltételek

A járványra való tekintettel a következő hónapokra szóló foglalását a megszokott lemondási feltételektől eltérően akár a lemondási határidőn túl is ingyenesen lemondhatja. Mielőtt azonban a már befizetett előleg visszatérítését kérné, kérjük olvassa el az alábbiakat, és ha teheti, inkább engedje meg, hogy ajándékutalványra váltsuk az összeget.

Kedves vendégeink segítségét szeretnénk kérni a kialakult és a szállodai iparágat válságosan érintő járványhelyzet kapcsán. Munkatársaink egész évben fáradhatatlanul, sokszor a családot és a magánéletet háttérbe szorítva dolgoznak azon, hogy minőségi pihenést, felejthetetlen élményeket nyújthassunk vendégeinknek.

A Kosborban a tulajdonoson kívül 8 állandó munkatárs dolgozik, ezzel 8 család megélhetését segítjük. Ugyanakkor bevételeink szezonálisak – így most márciusban egy több hónapos, minimális bevétellel “átvészelt” időszak végén vagyunk, tavaly megtermelt tartalékainkat használva a dolgozói bérek és egyéb költségek fedezésére. Emiatt a járványhelyzethez köthető lemondásokra visszafizetendő előlegek visszautalásától átmenetileg tekintsen el, így segítse bérköltségünk fedezetének megőrzését. Az előlegről azonos összegű ajándékutalványt állítunk ki, amit az Önnek alkalmas időben használhat fel nálunk. Természetesen azon dolgozunk, hogy a krízis elmúltával újult erővel és sok szeretettel tudjuk fogadni a csodás Őrségben és nagylelkű hozzájárulását az utalványhoz adott ajándékkal köszönjük meg.

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája