KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ

Mit tesz a Kosbor Panzió a koronavírus-járvány kapcsán? 

Kosbor a koronavírus idején

Kedves Vendégeink!

A Kosbor Panzió az első pillanattól kezdve mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeink, dolgozóink és a környezetünk egyformán biztonságban legyen.  Követtük a szakmai ajánlásokat és a kormányzati előírásokat, így dolgozóink egészségesen és biztonságban vészelték át a járvány eddigi hullámait. Időközben megszülettek a védőoltások is, így biztonságunk még nagyobb, mint egy éve: dolgozóink 90 %-a, a vendégekkel közvetlenül találkozó dolgozóink 100 %-a  védett a COVID vírus ellen. Ezért mi egész télen nyitva tartunk és fogadjuk kedves vendégeinket.

Mi nagy távolságra vagyunk a tömegtől, családias kis panziónk az erdő szélén helyezkedik el. A Kosbor Panzióban telt ház esetén is nagyon kevés, egy időben legfeljebb 20 – 25 vendég tartózkodik, mindössze 10 szobában és lakosztályban.
Az étkezéseket szükség esetén turnusokra tudjuk szervezni, több helyszínen is tudunk tálalni, a lakosztályokban szobaszerviz szolgáltatást is tervezünk a járvány erősödése idejére. Nincs szükség arra, hogy ismeretlenekkel kelljen ülnie huzamosabb ideig egy zárt helyiségben.

Mint mindig, most is maximális tisztasággal várjuk vendégeinket:

  • szobáinkban a kézfertőtlenítő is alapfelszereltség lett
  • az ágyneműink frissek, ropogósak, fertőtlenítettek
  • a szobákat, folyosókat gőzzel takarítjuk, amely nemcsak a környezetet védi, de egyben fertőtlenít is
  • a közös helyiségekben a flületeket, kilincseket,  naponta többször fertőtlenítjük

lemondási feltételek COVID JÁRVÁNY ALATT

Mivel a védettség 2021-től bárki számára elérhető, nem készülünk speciális lemondási feltételekkel a járvány újabb hullámára. Ha Ön nem védett, kérjük,  alaposan fontolja meg a következő hónapokra szóló foglalását és döntsön időben. Mivel az elmúlt időszakban több tízmilliós nagyságrendű anyagi áldozatot hoztunk a COVID oltárán, a védettséget nem vállalók esetében nem tudjuk a COVID miatti lemondások teljes anyagi veszteségét egyedül viselni.  Ezért az általános lemondási feltételek közös teherviselése érvényes az ilyen esetekre is.

 

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája