Foglalási feltételek

Érkezés és távozás, csoportos foglalás, kártyaelfogadás, IFA, házi kedvencek, fizetési és lemondási feltételek.

Érkezés és távozás

  • Érkezés 16 – 21 óra között
  • Távozás 9 – 10 óra között
  • Késői érkezés: kérjük, értesítsen bennünket, ha este 9 óra után fog megérkezni
  • Korai érkezés és késői távozás:a járványhelyzet miatt bevezetett takarítási és fertőtlenítési rend nem teszi lehetővé, hogy a szobákat korábban el tudják foglalni, vagy tovább maradjanak benne. Kivételes esetekben, ha érkezés előtt vagy távozás után nincs aznapi vendég benne, felár ellenében lehetséges a korai érkezés és későbbi távozás. Kérjük, mindenképpen egyeztessen velünk érkezés előtt.

Kártyaelfogadás

  • VISA, MasterCard bankkártyákat elfogadunk
  • OTP, KH, MKB SZÉP kártyát elfogadunk (mindhárom zseb alkalmas a szálláshelyen való fizetésre)
  • a szállás, a fogyasztás és a szolgáltatások egyaránt fizethetők SZÉP kártyával, az idegenforgalmi adó nem.

Idegenforgalmi adó

Az IFA 18 év felett fizetendő magyar állampolgárság esetén, összege jelenleg 300 Ft/fő/éj. A IFA összegét a szobaár nem tartalmazza.

Házi kedvencek

A Kosbor kutyabarát szálloda, ahol azonban a béke, csend és nyugalom elsőrendű szempont. Egy időben csak korlátozott számú kutyát fogadunk. Feltétlenül egyeztessen velünk előre, ha kutyáját is szeretné magával hozni, hogy időben elő tudjuk jegyezni. Az ennek elmulasztásából fakadó minden következményt a vendég köteles viselni.

A mai tudományos tények és ismeretek szerint a kutyák és macskák nem terjesztik aktív módon a koronavírust, ezért mi – amíg ellenkező bizonyítékot nem kapunk – változatlanul szívesen látjuk Önöket kutyájukkal együtt. Ugyanakkor az a kérésünk, hogy a kutyust ne engedjék közel a többi vendéghez és a vendégeket is kérjék meg a távolságtartásra.

Kutyákkal érkező vendégeink szobájába ezüstszálas minőségi kutyafekvőhelyet, egy etető és egy itató tálat, lebomló műanyag kakis zacskót szoktunk bekészíteni. A háziállat-felár napi 4 500 HUF 

Csak jól nevelt, nem ugatós, behívható, más kutyákkal és emberekkel szemben nem domináns, agressziómentes kutyákat fogadunk. Kutyája vállalhatatlan viselkedése, bármilyen, a kutya által okozott baleset, sérülés, egyéb probléma esetén azonnali távozásra szólítjuk fel Önt, a károkozás és a fennmaradó költségek kifizetésétől ilyen esetben nem tudunk eltekinteni.

A kutya viselkedéséért a teljeskörű felelősség a gazdát terheli. 

Csoportos foglalás

Csoportos foglalás esetén a Kosbor Panzió kizárólag a foglalást adó személlyel áll kapcsolatban és jogviszonyban. Más személyektől kéréseket, utasításokat, lemondást, kifizetést nem tudunk fogadni.

Az előleget egy összegben kérjük utalni. A csoport által rendelt szolgáltatásokat egyetlen számlán számoljuk el. A teljes foglalás szétbontása több, különböző magánszemély vagy cég nevére, különböző fizetési módokra nem lehetséges. Ezzel kapcsolatos utólagos kéréseket nem tudjuk elfogadni.

 

Fizetési feltételek

ELŐLEG
A foglaláshoz előleget kérünk, melynek összege a teljes foglalási érték (szállásköltség és rendelt szolgáltatások együttes összege) 50 %-a. Fő szabály szerint, a honlapon történő foglalás az előleg bankkártyával, vagy SZÉP kártyával történő megfizetése mellett válik véglegessé. Ha átutalással szeretné az előleget rendezni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Előlegfizetés banki utalással
bankszámlánk: RAIFFEISEN BANK ZRT 12092309-01768366-00300000 (Inex-Trade Kft.) Hivatkozásként kérjük a foglalási számot beírni

Előlegfizetés SZÉP kártyával
a kibocsátó bank útmutatója alapján. Az elfogadóhely neve: Kosbor Panzió. Kérjük, feltétlenül küldjék el nekünk az előlegfizetési bizonylatot.

Előlegfizetés bankkártyával
A foglalás során az automata rendszer végig kíséri Önt a biztonságos bankkártyás fizetés folyamatán és a fizetésről visszaigazolást küld.

VÉGSZÁMLA
A szállásköltség és igényelt szolgáltatások fennmaradó összegét távozáskor kérjük rendezni. Elfogadott fizetési módok: bankkártya, SZÉP kártya, készpénz (HUF és EURO).

Számlafizetés bankkártyával

Elfogadjuk a Mastercard, Visa, Visa Electron kártyákat, valamint a telefonos fizetési applikációkat.

Számlafizetés SZÉP kártyával
Elfogadjuk mindhárom kibocsátó bank – OTP, KH, MKB – SZÉP kártyáját. Mindhárom zsebből lehet fizetni a szállást és valamennyi egyéb szolgáltatást. Kivétel az idegenforgalmi adó.

Számlafizetés készpénzzel
Készpénzes fizetés esetén elfogadott valuták: HUF és EURO

Lemondási feltételek

Legkésőbb 15 nappal az érkezés előtt kötbér felszámolása nélkül lemondhatja a foglalását. A kapott előleget visszautaljuk vagy utalványt állítunk ki az összegről.

Az érkezés előtti 14. napon vagy később történő lemondás esetén a kötbér mértéke az idegenforgalmi adó mentes foglalás (szállásköltség és rendelt szolgáltatások) értékének 50 %-a, amelyet a kapott előlegből levonunk.

Amennyiben a foglalt szobát és szolgáltatásokat nem mondja le, de nem veszi azt igénybe (‘no show’), a foglalási érték 100 %-ának megfelelő kötbért köteles fizetni.

Rugalmasabb lemondási feltételek – pl. 72 órás lemondás – promóciókkal összefüggésben előfordulhatnak, erről a foglalási oldalon mindig aktuális információkat talál.

 

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája