Foglalási feltételek

Érkezés és távozás, csoportos foglalás, kártyaelfogadás, IFA, házi kedvencek, fizetési és lemondási feltételek.

Érkezés és távozás

  • Érkezés 16 – 21 óra között
  • Távozás 8 – 10 óra között
  • Késői érkezés: kérjük, értesítsen bennünket, ha este 9 óra után fog megérkezni
  • Korai érkezés és késői távozás: a járványhelyzet miatti különleges takarítási rend miatt erősen korlátozott a korai érkezés és későbbi távozás lehetősége, még felár ellenében is. Kérjük, mindenképpen egyeztessen velünk érkezés előtt.

Kártyaelfogadás

  • VISA, MasterCard bankkártyákat elfogadunk
  • OTP, KH, MKB SZÉP kártyát elfogadunk (mindhárom zseb alkalmas a szálláshelyen való fizetésre)
  • a szállás, a fogyasztás és a szolgáltatások egyaránt fizethetők kártyával

Idegenforgalmi adó

Az IFA 18-70 év között fizetendő magyar állampolgárság esetén, összege jelenleg 300 Ft/fő/éj (a szobaár nem tartalmazza)

Házi kedvencek

A Kosbor kutyabarát szálloda. Vendégeink és a kutyák nyugalma érdekében egy időben legfeljebb 3, jól nevelt házi kedvencet fogadunk. A háziállatokkal érkezők figyelmébe ajánljuk erre vonatkozó házirendünket. Napidíj: 4000 Ft/kutya. 

Csoportos foglalás

Csoportos foglalás esetén a Kosbor Panzió kizárólag a foglaló személlyel áll kapcsolatban és jogviszonyban. Más személyektől kéréseket, utasításokat, lemondást, kifizetést nem tudunk fogadni.
Az előleget egy összegben kérjük utalni. A csoport által rendelt szolgáltatásokat egyetlen számlán számoljuk el.

 

Fizetési feltételek

Előlegfizetéssel

A foglaláshoz előleget kérünk, melynek összege a teljes foglalási érték (szállásköltség és rendelt szolgáltatások együttes összege) 40 %-a.

Az előleget a foglalás napjától számított 7 napon belül (de legkésőbb az érkezést megelőző 14. napon) kérjük, utalja el az üzemeltető Inex-Trade Kft. számlájára: ERSTE BANK ZRT 11600006-00000000-79206396  a foglalási számra hivatkozva. Előleget SZÉP kártyával is lehet fizetni (elfogadóhely: Kosbor Panzió). 

Az előleget meg nem jelenés vagy késői lemondás esetén kötbérként visszatartjuk. 

Előlegfizetés nélkül

Helyszíni fizetés opció választása esetén a foglalás biztosítéka a megadott bankkártya. A kártyát a foglalást követő 7 napon belül megterheljük a teljes foglalási érték 40%-ának megfelelő előleggel.
Meg nem jelenés vagy határidőn túli lemondás esetén az összeget kötbérként kezeljük.

Ha banki átutalással kívánja rendezni az előleget, feltétlenül jelezze a foglaláskor! Banki adatok: Inex-Trade Kft. (HU08) 1160 0006 0000 0000 7920 6396, hivatkozás: foglalási szám.

Lemondási feltételek

Legkésőbb 14 nappal az érkezés előtt kötbér felszámolása nélkül lemondhatja a foglalását. A 14 napos határidőn belül történő lemondás esetén a kötbér mértéke az idegenforgalmi adó mentes foglalás (szállásköltség és rendelt szolgáltatások) értékének 40 %-a, amelyet a kapott előlegből levonunk. Amennyiben a szobát részben vagy egészben, csökkentett vagy teljes áron ki tudjuk adni, az előleg arányos részét visszautaljuk. 

 

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája