Foglalási feltételek

Érkezés és távozás, bejelentkezéshez szükséges okmányok, idegenforgalmi adó, kártyaelfogadás, házikedvencek, csoportos foglalás, fizetési feltételek, lemondási feltételek

ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

  • Érkezés: 15 – 21 óra között
  • Távozás: 9 – 11 óra között

A szobákat 15 órától van lehetőségük elfoglalni. Amennyiben 21 óra után érkeznek, kérjük, értesítsék a panziót. 23 óra után csak telefonos ügyeletünk érhető el a +36 30 9522 478 mobil számon, személyzet nem tartózkodik a panzióban. Korai érkezés és késői távozás foglaltság függvényében, előzetes egyeztetést követően lehetséges.

BEJELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES OKMÁNYOK

2021. szeptember 1-től a hatályos törvények szerint fényképes igazolvány bemutatása szükséges a bejelentkezéshez. A fényképes igazolvány lehet: személyazonosító igazolvány, kártyaformájú vezetői engedély vagy útlevél. A recepción digitálisan beolvasott igazolványokat a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer rögzíti legfeljebb két évig. Okmány hiányában a Kosbor Panzió köteles megtagadni a szálláshely-szolgáltatást.

IDEGENFORGALMI ADÓ

Az idegenforgalmi adó 18 év felett fizetendő, összege jelenleg 400 Ft/fő/éj (a szoba ára nem tartalmazza).

KÁRTYAELFOGADÁS

VISA, MasterCard bankkártyákat valamint OTP, K&H, MKB SZÉP kártyát elfogadunk. A szállás, a fogyasztás és a szolgáltatások egyaránt fizethetők SZÉP kártyával, az idegenforgalmi adó csak készpénzzel vagy bankkártyával.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A foglalás során bizonyos díjszabásoknál meghatározott mértékű előleget kérünk, melynek összegéről, határidejéről és a fizetés módjáról a folyamat alatt tájékoztatjuk. A foglalásokról visszaigazolást küldünk, amely szintén tartalmaz minden részletet. A szállásköltség és igényelt szolgáltatások fennmaradó összegét távozáskor, a helyszínen fizetheti készpénzzel (Ft és EURO), bankkártyával (Visa, Mastercard), SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H) valamint a mobilos fizetési applikációkkal.

HÁZI KEDVENCEK

A Kosbor nyitása óta állatbarát szállásként működik, kérjük, amennyiben kutyával vagy kisállattal érkezik, illetve kutyamenüt rendelne, tájékoztasson bennünket, hogy időben előkészülhessünk.
A Kosbor Panzió szobatiszta, ápolt, oltási könyvvel rendelkező, jól szocializált kutyákat fogad felár ellenében.
Kutyával érkező vendégeink eddigi szobabekészítése (fekhely, tálka, lebomló kakizacskó) 2023-ban kutyatörölközővel és kutyatakaróval egészült ki, továbbá étlappal is várjuk a Kosborba érkező kutyákat! Kutyamenünk gondosan válogatott, emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készül. Szakácsunk friss húsból, zöldségekből és gabonafélékből állítja össze (természetesen só és fűszerek hozzáadása nélkül). Kutyamenünk, házi készítésű kutyakekszeink természetesen megvásárolhatók.

Háziállat-felárunk napi 4 500 Ft/éj/szoba

A kutya viselkedésért, károkozásáért, általa okozott balesetért teljeskörű felelősséggel a kutya gazdája tartozik.

CSOPORTOS FOGLALÁS

Csoportos foglalásokra speciális rendelkezések érvényesek, melyekről minden esetben tájékoztatjuk Önöket a foglalás folyamán. Online foglalási felületeken egyszerre 3 szoba foglalható. Amennyiben több szobát foglalnának, kérjük, keresse kollégánkat és kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken: foglalas@kosborpanzio.hu vagy a +36 30 9522 478 mobilszámon.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az online foglalási felületeken megrendelt szolgáltatás lemondási feltételeiről az adott felületeken tud tájékozódni.
Az egyéb foglalások lemondási feltételeit minden esetben megtalálja a kapott visszaigazolásban.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája