Ajánlataink

Reggeli őrségi finomságokkal, válogatott borok, háziszörpök.
Pihenés a kertben, programok az Őrségben és környékén.
Esküvők és céges rendezvények, tréningek szervezése. 
Ajándékozzon Kosbor-nyaralást szeretteinek.  

https://kosborpanzio.hu/ajanlataink/ajandekozz-kosbort/

Őrségi programok

Zavartalan lazulás a háromhektáros kertben eldugott padokon, nyugágyakon vagy túrázás az Őrségi Nemzeti Parkban. 

Fedezd fel három ország csodáját! A csodálatos Őrség és Vendvidék mellett a közeli Szlovéniában vár Lendva, Ptuj és Muraszombat, Ausztriában pedig a Zotter csokiszínház vagy a Bad Blumau fürdő fantasztikus épületei.

Céges elvonulás

Kiváló helyszín csapatépítő kirándulásokhoz és tréningekhez. A munkához megfelelő környezetet akár a szabadban, valamelyik teraszon vagy a kertben, akár bent, egy terem vagy nagyobb szoba berendezésével ki tudjuk alakítani.

KIRÁLYI REGGELIK, VÁLOGATOTT BOROK

Indítsd a napot egy kiadós reggelivel a Kosborban. Házi pástétomokkal és lekvárokkal, frissen sült péksüteményekkel, különleges sajtokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Délután békebeli uzsonnát kínálunk friss kuglóffal, süteményekkel és habos kávéval vagy kakaóval. Balzsamos nyárestéken a teraszon válogatott magyar borokkal, frissítő limonádéval és háziszörpökkel várjuk az erei sétáról visszatérő túrázókat.

Kecskesajttál a Kosbor Panzióban

Esküvő a Kosborban

Szervezzétek esküvőtöket a Kosbor Panzióba! Kisebb, legfeljebb 35 fős esküvők és lakodalmak tökéletes helyszíne a Kosbor Panzió. 

Esküdjetek örök hűséget egymásnak az erdő mélyén a tündéri Fény Templomában vagy tartsátok meg a polgári szertartást a Kosbor Panzió gyönyörű birtokán! Szép időben a kertben vagy a teraszon ünnepelhettek a családdal és a barátokkal.

Kosbor Panzió
Őrségi szállás

Semmittevés felsőfokon, stílusosan