Ajánlataink

Reggeli őrségi finomságokkal, válogatott borok, háziszörpök.
Pihenés a kertben, programok az Őrségben és környékén.
Esküvők és céges rendezvények, tréningek szervezése. 
Ajándékozzon Kosbor-nyaralást szeretteinek.  

Ajándékozz Kosbort!

Ajándékozd meg szeretteidet Kosbor ajándékutalvánnyal, hogy ők is élvezhessék a meghittséget, a finom luxust, az erdő csendjét és három ország csodáját.
Azonnal megrendelhető utalványokat választhatsz a Kosbor shopban, ahol többféle fix összegű, bármilyen szolgáltatásra felhasználható utalvány mellett előre összeállított csomagok is rendelhetőek. A webshopban vásárolt utalványokat 24 órán belül kézhez veheted.
Ha a webshopban nem találod a Neked megfelelőt, kérj ajánlatot a lenti elérhetőségek egyikén, vagy töltsd ki az űrlapot.

NEM TALÁLOD, AMIT KERESEL?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi hamarosan visszajelzünk a részletekkel kapcsolatban.

Ajándékkártya-rendelés

Kártya típus

Választott szoba

Szolgáltatások

VAGY MONDD EL, ÍRD MEG
nekünk az alábbi elérhetőségeken, mit szeretnél ajándékozni és rövid egyeztetés után e-mailen küldjük megvásárolt utalványt.
+3630 9522 478
INFO@KOSBORPANZIO.HU

Őrségi programok

Zavartalan lazulás a háromhektáros kertben eldugott padokon, nyugágyakon vagy túrázás az Őrségi Nemzeti Parkban. 

Fedezd fel három ország csodáját! A csodálatos Őrség és Vendvidék mellett a közeli Szlovéniában vár Lendva, Ptuj és Muraszombat, Ausztriában pedig a Zotter csokiszínház vagy a Bad Blumau fürdő fantasztikus épületei.

Céges elvonulás

Kiváló helyszín csapatépítő kirándulásokhoz és tréningekhez. A munkához megfelelő környezetet akár a szabadban, valamelyik teraszon vagy a kertben, akár bent, egy terem vagy nagyobb szoba berendezésével ki tudjuk alakítani.

KIRÁLYI REGGELIK, VÁLOGATOTT BOROK

Indítsd a napot egy kiadós reggelivel a Kosborban. Házi pástétomokkal és lekvárokkal, frissen sült péksüteményekkel, különleges sajtokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Délután békebeli uzsonnát kínálunk friss kuglóffal, süteményekkel és habos kávéval vagy kakaóval. Balzsamos nyárestéken a teraszon válogatott magyar borokkal, frissítő limonádéval és háziszörpökkel várjuk az erei sétáról visszatérő túrázókat.

Kecskesajttál a Kosbor Panzióban

Esküvő a Kosborban

Szervezzétek esküvőtöket a Kosbor Panzióba! Kisebb, 30-50 fős esküvők és lakodalmak tökéletes helyszíne a Kosbor Panzió. 

Esküdjetek örök hűséget egymásnak az erdő mélyén a tündéri Fény Templomában vagy tartsátok meg a polgári szertartást a Kosbor Panzió gyönyörű birtokán! Szép időben a kertben vagy a teraszon ünnepelhettek a családdal és a barátokkal.

Kosbor Panzió
Őrségi szállás

Semmittevés felsőfokon, stílusosan