Ajánlataink

Reggeli őrségi finomságokkal, válogatott borok, háziszörpök.
Pihenés a kertben, programok az Őrségben és környékén.
Esküvők és céges rendezvények, tréningek szervezése. 
Ajándékozzon Kosbor-nyaralást szeretteinek.  

Kosbor Karácsony

Karácsony a Kosborban

Hagyja ránk idén a karácsonyi beszerzéssel, díszítéssel, sütés-főzéssel járó stresszt és fáradtságot!

Legyen együtt szeretteivel, és töltsön el velük néhány önfeledt, tartalmas, beszélgetésekkel teli napot, hisz ez a Karácsony lényege. A dekorálást és a karácsonyi menüt bízza ránk! A Kosbor otthonos, családias és melegséggel átszőtt őrségi ház, ahol a házigazdák örömmel látják önt és családját az ünnepek alatt. Sőt még egy kis karácsonyi meglepetéssel is készülnek.

Nézze meg ajánlatunkat!

Kosbor Karácsony
Kosbor Szilveszter

Kosbor Szilveszter

Ha szilveszter napján inkább elvonulna, elcsendesedne…

Mi egy igazi kis békés őrségi zugban várjuk, ahol a kerti tűz mellett sült gesztenyét ropogtathat és mellé forralt bort kortyolhat, ahol a kutyák is biztonságban érzik magukat, mert nincs sem durrogás, sem hangoskodás.

Nézze meg mivel készülünk!

 

Kosbor Szilveszter

Ajándékozz Kosbort!

Ajándékozd meg szeretteidet Kosbor-ajándékkártyával, hogy ők is élvezhessék a finom luxust, az erdő csendjét és három ország csodáját.

Az ajándékkártya szólhat tetszőleges összegről, amit a megajándékozott a Kosbor Panzió bármely szolgáltatására beválthat, vagy összeállíthatsz neki(k) egy teljes nyaralást is, adott szobára és időszakra, mindenféle szolgáltatásokkal.

Digitális Nomád

ÁTMENETILEG NEM FOGLALHATÓ!
 

Digitális Nomád

Nem egyszerű utazás közben hatékonyan a munka végére érni, ezt tudjuk jól! Pihenj meg nálunk novemberben üzleti utjaid között és érj végére a feladataidnak. Mi biztosítjuk hozzá a korlátlan wifi használatot, a nyugodt, zavartalan és inspiráló környezetet, napközben a gyors és könnyen fogyasztható étkeket, az energiát adó finom teát, kávét és vizet, este a könnyed vacsorát, a nap végén a kényelmes alvást szolgáló kényelmes ágyat.

Nézd meg mivel várunk!

 

Digitális Nomád
Home Office

ÁTMENETILEG NEM FOGLALHATÓ!
 

Home Office

Határidős vagy fontos projekten dolgozik? Most van csak szükség igazán egy békés szigetre, ahol minden adott a koncentrált és hatékony munkához? Töltsön el egy munkahetet a Kosborban! A lehető legjobb helyszínt és körültekintő kiszolgálást biztosítjuk, hogy eredményesen zárja a hetet!

Nézze meg kínálatunkat!

Home Office

Őrségi programok

Zavartalan lazulás a háromhektáros kertben eldugott padokon, nyugágyakon vagy túrázás az Őrségi Nemzeti Parkban. 

Fedezd fel három ország csodáját! A csodálatos Őrség és Vendvidék mellett a közeli Szlovéniában vár Lendva, Ptuj és Muraszombat, Ausztriában pedig a Zotter csokiszínház vagy a Bad Blumau fürdő fantasztikus épületei.

Céges elvonulás

Kiváló helyszín csapatépítő kirándulásokhoz és tréningekhez. A munkához megfelelő környezetet akár a szabadban, valamelyik teraszon vagy a kertben, akár bent, egy terem vagy nagyobb szoba berendezésével ki tudjuk alakítani.

KIRÁLYI REGGELIK, VÁLOGATOTT BOROK

Indítsd a napot egy kiadós reggelivel a Kosborban. Házi pástétomokkal és lekvárokkal, frissen sült péksüteményekkel, különleges sajtokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Délután békebeli uzsonnát kínálunk friss kuglóffal, süteményekkel és habos kávéval vagy kakaóval. Balzsamos nyárestéken a teraszon válogatott magyar borokkal, frissítő limonádéval és háziszörpökkel várjuk az erei sétáról visszatérő túrázókat.

Kecskesajttál a Kosbor Panzióban

Esküvő a Kosborban

Szervezzétek esküvőtöket a Kosbor Panzióba! Kisebb, 30-50 fős esküvők és lakodalmak tökéletes helyszíne a Kosbor Panzió. 

Esküdjetek örök hűséget egymásnak az erdő mélyén a tündéri Fény Templomában vagy tartsátok meg a polgári szertartást a Kosbor Panzió gyönyörű birtokán! Szép időben a kertben vagy a teraszon ünnepelhettek a családdal és a barátokkal.

Kosbor Panzió
Őrségi szállás

Semmittevés felsőfokon, stílusosan