Pajta kétágyas szobák

Egy, a fedett tornácról nyíló, önálló épületszárnyban, a régi szénáspajta helyén – ahonnan a szobák a nevüket kapták – helyeztünk el négy tágas, egyedi bútorokkal berendezett kétágyas szobát.
A szobákat modern, nagy hatékonyságú hőcserélős szellőztető berendezés látja el friss levegővel. A tető extra szigetelése biztosítja a nyáron is kellemes klímát az emeleti szobákban is.

A Kosbor Panzió elkötelezett a környezet védelmében, ezért a WC-k öblítése gyűjtött esővízzel történik, a falak és a bútorok környezetbarát festékkel, a padló természetes keményviasszal van kezelve.

férőhely: 2 fő

tágas szobák

kutyabarát

Tündéri szobák pároknak

A régi szénapajta helyén épült szárnyban – mely a tornácról nyílik – négy, egyedi, antik bútorokkal berendezett kétágyas szoba található.

A földszinti két szobában extra méretű franciaágyakat, a tetőtéri két szobában két, összeágyazható egyszemélyes ágyat helyeztünk el.  A tágas, kényelmes szobákban szekrény, asztal, stílusos fotelok és székek, kis asztalok szolgálják a kényelmet.

A szobában – vagy az előtérben – hűtőszekrény és szerviztálca is van, amelyen megtalálható minden, ami a kávé-teakészítéshez szükséges lehet.  

Mindegyik szobához tágas, jól felszerelt, kényelmes fürdőszoba tartozik.

 

Képek a szobákról

Pajta 1 

Pajta 4 

Ördögi részletek

Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik. Ezért azon túl, hogy kényelmes ágyakkal és modern fürdőszobákkal állunk vendégeink rendelkezésére, arra is figyelmet fordítunk, hogy az apróságok összhangban legyenek a szobákban. 

A gondosan felújított antik bútorokból álló berendezéshez tündéri kiegészítőket is válogattunk; a szobákban porcelán kávéskészletek,  kristályvázák, mindenféle régi tárgyak is találhatók, a falakat pedig régi arcképek vagy akár bekeretezett csipketerítők díszítik. 

A kiegészítők és a faragott szekrényajtók, egyedi ágyvégek, klasszikus szövetek együtt hozzák létre azt a békebeli polgári hangulatot, amire a Kosbor Panzió felépítésekor törekedtünk, és amit vendégeink az évek során megszerettek. 

 

Kosbor Panzió Őrségi szállás

Semmittevés felsőfokon, stílusosan