Pajta kétágyas szobák

Négy egyedi bútorokkal berendezett szoba a tornácról nyíló külön épületszárnyban, a régi pajta helyén. Két-két szoba a földszinten és az emeleten, a lenti előtérben fogas, a fentiben pihenő- beszélgetősarok két fotellel és dohányzóasztallal.

A szobákban kétágyassá alakítható dupla ágy, fotel, szék és asztal, 2 éjjeliszekrény, ruhásszekrény, komód és hűtőszekrény található, és mindegyikhez tágas, jól felszerelt saját fürdőszoba tartozik.

füstmentes

 

férőhely: 2 fő

 

min. 2 éjszaka

 

Tündéri szobák pároknak

A régi szénapajta helyén épült szárnyban – mely a tornácról nyílik – négy, egyedi antik bútorokkal berendezett kétágyas szoba található.

A földszinti két szobában extra méretű franciaágyakat, a tetőtéri két szobában két, összetolható egyszemélyes ágyat helyeztünk el.  A  tágas, kényelmes szobákban szekrények, komódok, stílusos fotelok és székek, kis asztalok szolgálják a kényelmet.

A szobában hűtőszekrény és szerviztálca is van, amelyen megtalálható  minden, ami a kávé-teakészítéshez szükséges lehet.  

Mindegyik szobához tágas, jól felszerelt, különlegesen berendezett fürdőszoba tartozik.

 

Képek a szobákról

Ördögi részletek

Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik. Ezért azon túl, hogy kényelmes ágyakkal és modern fürdőszobákkal állunk vendégeink rendelkezésére, arra is figyelmet fordítunk, hogy az apróságok összhangban legyenek a szobákban. 

A gondosan felújított antik bútorokból álló berendezéshez tündéri kiegészítőket is válogattunk; a szobákban porcelán kávéskészletek,  kristályvázák, mindenféle régi tárgyak is találhatók, a falakat pedig régi arcképek vagy akár bekeretezett csipketerítők díszítik. 

A kiegészítők és a faragott szekrényajtók, egyedi ágyvégek, klasszikus szövetek együtt hozzák létre azt a békebeli polgári hangulatot, amire a Kosbor Panzió felépítésekor törekedtünk, és amit vendégeink az évek során megszerettek. 

 

Kosbor Panzió
Őrségi szállás

Semmittevés felsőfokon, stílusosan