Fürdőkultúra

A Kosbor Panzióban közelében több kiváló fürdő is elérhető. Töltődjön fel az egyik közeli termálfürdőben!   Rogner Bad Blumau A Kosbor Panziótól Európa legszebb termálfürdője is csak egy ugrás. 2500 organikus tarkaságú ablak és 11 medence meg egy szaunasziget vár a Rogner Bad Blumau-ban. Hundert...

Teljes cikk >

A Kosbor Panzióban közelében több kiváló fürdő is elérhető.

Töltődjön fel az egyik közeli termálfürdőben!

 

Rogner Bad Blumau

A Kosbor Panziótól Európa legszebb termálfürdője is csak egy ugrás.
2500 organikus tarkaságú ablak és 11 medence meg egy szaunasziget vár a Rogner Bad Blumau-ban.
Hundertwasser bécsi épületeit és a múzeumát sokan ismerik, de kevesebben a tőlünk 70 kilométerre lévő Rogner Bad Blumau-t. A Fürstenfeld melletti fürdőt egy nap alatt szinte felfedezni sem lehet, a hihetetlen növényzettel szervesülő hundertwasseri fantázia az épített elemekkel valószerűtlen hatást kelt. S ez hol egy török gözfürdőből, hol egy tágas belső medencéből, hol pedig a római izzasztóteremből, vagy épp a külső szaunából szemlélhető. Igazán meghitt élményt nyújtanak a girbegurba folyosókon megbúvó kis beszélgető-tavacskák.

hotel_therme_rogner_bad_blumau_nacht

 

Alsómarác Termálstrand (Moravske Toplice, Szlovénia)

Az Őrséghez (és különösen a Belső Őrséghez) legközelebb eső termálstrand a ma Szlovéniához tartozó Alsómarácon található, a magyarszombatfai határátkelőtől mindössze 13 kilométerre. Az odavezető út már önmagában élményt jelent, gyönyörű erdős tájakon kanyarog és tele van látnivalókkal .

A jól kiépített, mintegy 20 termálvizes medencével rendelkező élményfürdő minden időszakban felüdülést nyújt felnőttnek és gyermeknek egyaránt. Sok fedett medencéje miatt az esős napokon is kitűnő időtöltés lehet. A belső terekben egymás felett elhelyezkedő medencék fenekén lévő üvegbetétek érdekes látószögben mutatják a felettünk úszkálókat, de a vízsugarak és vízesések is szórakoztatóak.

A fürdővel kötött különleges megállapodásunknak köszönhetően vendégeink Ft-ban fizethető, kedvezményes belépőjegyet vásárolhatnak nálunk.

moravsketoplice

 


St. Gotthard Spa & Wellness Élményfürdő

Az exkluzív kialakítású, egész évben működő St. Gotthard Spa & Wellness animációs, élmény- és termálpark kényeztető szolgáltatások sorát, tökéletes kikapcsolódást, felejthetetlen programokat és regenerálódást nyújt az ideérkező vendégek számára. A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják.
Az élményfürdő üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van!
A fürdőről további fontos információkat és képeket talál a www.thermalpark.hu weboldalon.

stg spa1
stg spa2

 


Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

A lenti fürdő szabadtéri és fedett úszó-, gyógy- és élménymedencével kínál felüdülést a látogatóknak. A fedett fürdőben külön, önálló részen találhatók a szaunák. Benne két finn, egy aroma valamint egy physiotherm infraszaunával. Belső és szabadtéri pihenőrész is tartozik a szaunákhoz, ahol komfortos pihenőágyakon relaxálhatnak a vendégek. A lenti fürdő vize 40 000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, izületi – (váll, könyék, kéz, csípő, térd, boka) – gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas.
A fürdőről további fontos információkat és képeket talál a www.lentifurdo.hu weboldalon.

 


Therme Loipersdorf (Ausztria)

Az egészség és pihenés terén a loipersdorfi Termálfürdő több mint 20 éve Ausztria „Mekkája“ minden generáció számára. Az átfogó – klasszikustól az alternatívon át egészen a távol-keleti – kezelésekhez, fitness – és wellness-programokhoz az ásványi anyagokban gazdag termálvíz és a kéntartalmú természetes gyógyiszap adják az alapot. A Therme Loipersdorf a kelet-stájer dombvidék szívében egy különleges turisztikai állomássá fejlődött. A termálvíz kiváló minősége körül a jó közérzet egy differenciált világa jött létre. Egy világ, amelyben az egészség és a megelőzés klasszikus értelme mellett az alternatív gyógyítási módszerek is helyet találtak csakúgy, mint a modern fürdő- és testkultúra élvezetes formái.
További fontos információkat és képeket talál a www.loipersdorf.a weboldalon.

 

 

Minden program

A panzió  |  Rólunk

Szobák | apartmanok

Kapcsolat | Foglalás

moravsketoplice