Barátaink

Stílusos vidéki szállodák A Kosbor Panzió tagja a Stílusos Vidéki Szállodák Szövetségének. Ahol a gasztroturizmus, a wellness, a művészetek csak hab a tortán, hiszen mindannyiukat egy dolog érdekel igazán: hogy a vendég felejthetetlen élménnyel térjen haza, és mindig visszavágyjon – mert otthon...

Tovább →
Stílusos vidéki szállodák

svsz_logo

A Kosbor Panzió tagja a Stílusos Vidéki Szállodák Szövetségének. Ahol a gasztroturizmus, a wellness, a művészetek csak hab a tortán, hiszen mindannyiukat egy dolog érdekel igazán: hogy a vendég felejthetetlen élménnyel térjen haza, és mindig visszavágyjon – mert otthon is jó, de még jobb itt.

Blog: stilusosszallodak.blogspot.hu

Honlap: stilusosvidekiszallodak.hu

 


 

logo_1421958876
Szívünknek kedves stílusban fogják fel a vendéglátást az őriszentpéteri Pajta Bisztró üzemeltetői. Letisztult, modern design, letisztult, modern bisztrókonyha, ahol hagyományos őrségi és magyar alapanyagok felhasználásával, a régi fogások újragondolásával alkotnak újat hétről hétre.

Vendégeinknek mindig örömmel ajánljuk a Pajta felkeresését, ha legalább olyan jót akarnak enni, mint a Kosborban.

 

 


 

A Kosbor tulajdonosai alapító tagjai a Netgombász Egyesületnek, egy netes fórumból kinőtt közösségnek, aminek tagjai a gombák iránti szenvedélyüket, a gombákkal és a gombalelőhelyekkel kapcsolatos ismereteiket, tapasztalataikat, a túrázás közben készített fotóikat osztják meg egymással.

A Netgombász Egyesület honlapja: netgombasz.hu

 


 

Őrségi Nemzeti Park

Az Őrségi Tájvédelmi Körzetből 2002. március 1-jén hozták létre Magyarország tizedik nemzeti parkját, az Őrségi Nemzeti Parkot, amely magába foglalja az Őrséget, a Vendvidéket, a Rába folyó völgyét és Szentgyörgyvölgy környékét. Összesen 43 927 hektáron 44 település határát öleli fel. Igazgatósága Őriszentpéteren található. Teljes területe az Európai Közösségben védett, Natura 2000-es minősítésű, ebből 3104 hektár fokozottan védett. (forrás: Wikipedia)

A nemzeti parkkal együttműködésben szervezünk gyalogtúrákat, további információ a Programok/Gyalogosan, paripán menüpontban.

 


 

 


 

http://www.orsegkepekben.hu/

http://habolondneszeddle.blogspot.com/

http://orseginaplo.wordpress.com/

 


 

Kivitelezés

 

Köszönjük a kivitelezésben résztvevőknek a színvonalas munkát:

tervező: Lantos Sándor

műszaki ellenőrzés: Zalaber Kft 

építész kivitelezés: Nívódom Kft 

gépész kivitelezés: Lengyi és Tsa Kft  

elektromos kivitelezés: Szaki-Vill Kft