A panzió

A szobák A szállás öt minden igényt kielégítő, tágas kétágyas szobával (az egyik akadálymentesített), egy minden szükséges babakellékkel ellátott apartmannal,két négyfős, tágas családi apartmannal és legújabban egy különálló házrészben lévő, hatalmas terasszal rendelkező elegáns lakással várja vendég...

Tovább →
A szobák

A szállás öt minden igényt kielégítő, tágas kétágyas szobával (az egyik akadálymentesített), egy minden szükséges babakellékkel ellátott apartmannal,két négyfős, tágas családi apartmannal és legújabban egy különálló házrészben lévő, hatalmas terasszal rendelkező elegáns lakással várja vendégeit.

Pajta 2 szekrény
Pajta 1 ágyak

 Megnézem a szobákat  

Minden szoba egyedi, a berendezést többségében antik bútorok, régiségek adják, amiket évek alatt gyűjtöttünk össze. A szobákban vízforraló, kávé és tea várja a vendégeket. A fürdőszobákban minden szükséges apróságot megtalál. Hisszük, hogy az igazi pihenéshez nem kell TV, csak a csend és a madárdal, de természetesen kérésre biztosítjuk vendégeinknek a televíziókészüléket is.

Pajta 3 ágyak
Pajta 2 komód
Őrségi Kosbor panzió - Levendula kétágyas szoba kávézósarok
Őrségi Kosbor panzió - kétágyas szoba hangulat

 Megnézem a szobákat  

 

 

A panzió

A Kosbor Panzió hagyományos őrségi építészeti stílusban épült, de a legmodernebb gépészetet rejti magában. A vendégek pihenését tágas szobák, hangulatos étkező, kellemes borozó, kényelmes teraszok, csendes kerti pihenők szolgálják. Hiszünk abban, hogy óvnunk kell környezetünket, ezért a friss levegőt az energiazabáló légkondicionálók helyett hővisszanyerős szellőztetés biztosítja, a meleg vizet napkollektorral állítjuk elő, a WC-ket gyűjtött esővízzel öblítjük. A kellemes klímához az extra vastagságú szigetelés is hozzájárul.

 Körülnézek a Kosborban 

 

 Őrségi Kosbor panzió - fedett terasz meghitt este
 Őrségi Kosbor panzió - fedett terasz heverésző
Őrségi Kosbor panzió - az erdő szélén
Őrségi Kosbor panzió - tavaszi pihenés virágzó almafa

 

 Körülnézek a Kosborban 

 

A birtok

A Kosbor Panzió Magyarszombatfán, a falutól kissé távolabb, egy gyönyörű fekvésű, több mint 3 hektáros birtokon fekszik. Gyümölcsösünkben 80-100 éves alma-, szilva- és körtefák termik a pálinka, a lekvár, a rétes és megannyi finomság alapanyagát.

kert (10)
kert (9)

Örökségünk, az öreg tölgy sajnos már nem él, de helyes kis manóházzá változott. Mellette hatalmas kaszálórét, amelyen tavasszal százával virágzik az agárkosbor. A birtokhoz közel 1 hektár erdő is tartozik, ami észrevétlenül olvad egybe az Őrségi Nemzeti Parkkal. A birtokon egymástól távol több pihenősziget várja a vendégeket, ahol kerti padok, garnitúrák, nyugágyak, függőágyak, gondoskodnak a kényelmes pihenésről. A jól felszerelt tűzrakó helyek pedig nem csak a szalonnasütésre, de akár a vacsora elkészítésére és elfogyasztására is alkalmasak.

kert (22)

 

Kosbor Panzió őszi rét

 

Virtuális séta

Nézzen körül a Kosbor Panzióban! Virtuális sétánkkal bekukkanthat az összes szobába, és láthatja a belső kertet, a teraszokat, az éttermet, a borozót és a birtok nagy részét. Kattintson a képre!

virtour_cover

 

 

 

Programok

A panzióhoz tartozó 3 hektáros birtokon több pihenő, tűzrakóhely, nyitott és zárt teraszok, gyümölcsös, rét és az erdő biztosítja a nyugodt pihenést.

kancsók
Fény Temploma

Magyarszombatfán és környékén a helyi fazekasok munkájával ismerkedhetnek, vagy akár kipróbálhatják a korongozás nehéz mesterségét. Megkóstolhatják a helyben főzött pálinkát és a híres őrségi tökmagolajat, megcsodálhatják a veleméri Fény Templomát és a panzió vagy a környék éttermeiben élvezhetik a helyi konyha különlegességeit.

virágzás napjai
stg spa1

A szállás kiváló kiindulópontul szolgál kerékpáros, gyalog– és gombásztúrákhoz, az Őrség felfedezéséhez, de több fürdő és wellnessközpont is található a környéken – akár a közeli Szlovéniában és Ausztriában.

 Érdekelnek a programok 

 

Bérelhető kerékpárokkal, több pár nordic walking bottal, túrajavaslatokkal segítjük Önt az aktív kikapcsolódásban

gyalogtúra

semmit tenni (2)