most az alvást helyezzük előtérbe, stílusosan

Maradj nálunk még egy éjszakára az alvás világnapján!

Ne az okos órád mondja meg mikor és hogy alszol!

Tudjuk, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű alvásra szükségünk van, a kialvatlansággal sújtott szervezet hamar jelzi igényét a megfelelő pihenésre. Legfőbb ideje, hogy az alvást helyezd előtérbe és lustálkodj az ágyban akár egész nap! Ennek fontosságára hívja fel a figyelmet az alvás világnapja, mely idén március 19-re esik.

Azok a vendégek, akik a Kosbor Panzióban pihennek legalább 3 éjszakát, most március 19-e éjszakáját ajándékba kapják, ráadásul a távozás idejét kitoljuk kora délutánig! 

séta és pihenés

A Kosbort körbeölelő fenyvesben tett séta igazi csodaszer, melyhez az Őrség tiszta levegője, szubalpin klímája még hozzáteszi gyógyító erejét, így a lelassulás és madárcsicsergés hamar érezteti jótékony hatását. A természet lágy segítsége mellett a Kosborban stílusosan kényelmes ágyakkal, ropogós ágyneművel, alvássegítő gyógyteával valamint késői szobaelhagyással járulunk hozzá a pihentető, minőségi alváshoz, mely felkészít az előttetek álló hétköznapokra.

Ajánlatunk az alvás világnapjára

Foglalj 3 éjszakát a 2023. március 17-21. közötti időszakban, és mi 33% kedvezményt biztosítunk a szállásdíjból. A minőségi pihenésért stílusos, alvást segítő levendulás citromfűteát készítünk be a szobátokba.
A foglalásnál használd a MARCIUS promóciós kódot

Az alvás világnapja 33%-os foglalási kedvezmény más, ebben az időben futó ajánlatunkkal nem vonható össze.

Őrség. Meghittség. Kosbor. 

Finom luxus és három ország csodája